Набиране на средства за завършването на документалния филм БягствоКъмСофия

Набиране на средства за завършването на документалния филм БягствоКъмСофия

 

БягствоКъмСофия.gif е документален филм на Вели Георгиева, която отскоро е част от екипа на Щипка. Ето какво според Вели е най-важното, което трябва да знаете за него:

Филмът цели да създаде портрет на София, противно на наложените стереотипи, като град на творчество и възможности. Той ни среща с вдъхновени от столицата хора, които с действията си целят да променят средата около себе си и да създадат една по-позитивна нагласа към града. Проектът се заражда в рамките на програмата Able Mentor, когато Вели е все още ученичка. След края ѝ той продължава да се развива и вече е налице почти завършен филм.

Казваме почти, защото предстои към настоящия суров вариант да бъде добавена музика, което означава, че след като това се случи

  1. Вече няма да е суров
  2. Остават само финални постпродукционни манипулации и ще бъде напълно готов да заживее независим живот и да достига до своята публика, тоест до вас 🙂

Музиката за филма, която е в процес на създаване, е продукт, в който се влага време, труд и професионализъм, които излизат извън рамките на ученическия проект и на преките финансови възможности на екипа, затова имаме нужда от средства, за да финансираме този толкова важен аспект на процеса. Затова решихме, че чрез реализирана печалба от серия от брандирани памучни торби ще покрием необходимата сума. Гледаме на тази инициатива също така като на възможност да приобщим посетителите на града и самите граждани към темите, които филмът засяга, защото вярваме, че София, пряко или косвено, е важна за всички нас.

 

  

 

 

 

 

КАК МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ:

ТОРБИТЕ са на стойност 20 BGN за брой

И МОЖЕТЕ ДА ГИ ПОРЪЧАТЕ:

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО и информация за магазините и книжарниците в гр. София, където можете да ги купите на място.

* При поръчки с куриерски услуги, организаторите на кампанията не поемат разходите за услугата.

Instagram:escapetosofia.gif

 

Share Button

Автор

admin

Няма коментари

Остави коментар

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС


Ако се интересувате от нас, имате идеи, искате да работите с нас или просто да кажете ``здравей`` :
Телефон

+359 896 664 538

© Щипка ~ 2018 Всички права запазени. Изработка – Skyeystudio.com