ЗЕМЯ НА КОНЕТЕ – дарителска кампания за конете в приюта Animal Rescue Sofia

ЗЕМЯ НА КОНЕТЕ – дарителска кампания за конете в приюта Animal Rescue Sofia

Дарителска кампания на сдружение ЩИПКА, в подкрепа на дейността на ANIMAL RESCUE SOFIA за създаване на ферма за спасени коне и други селскостопански животни. По инициатива на Михаела Пеличева.

През април 2017 г. се срещнахме с екипа на Animal Rescue Sofia, които ни разказаха историите на двете кончета – сирачета Шерлок и Шекспир. Разказаха ни за техните премеждия, за пътя им до приюта и за мечтата не само те, но и всички други спасени селскостопански животни да имат подходящ дом и да живеят един много по-добър живот! Екипът на приюта в Долни Богров се труди неуморно да предостави всички необходими грижи за отглеждането на 5 кончета, едно магаре, няколко козички и две много симпатични прасенца.
Сега е моментът да подкрепим труда им!
За да им помогнем, ние изработихме, по инициатива и дизайн на Михеала Пеличева, удобни всекидневни тениски. С избора си на тениска от кампанията „Земя на конете”, вие дарявате средства за изграждането на ферма – убежище за всички спасени селскостопански животни Animal Rescue Sofia са на крачка от това да реализират мечтата си. Нека ги подкрепим и им помогнем.


ЗЕМЯ НА КОНЕТЕ е дарителска кампания, с която целим да съберем средства за подпомагане дейността на приюта за спасени изоставени, болни и ранени животни, където години наред екипът на Animal Rescue Sofia работи активно и всеотдайно с и за тях. В пространството в Долни Богров намират подслон стотици кучета и котета, останали без дом. Но в приюта подслон намират и други подхвърлени на съдбата, често селскостопански, домашни животни. За тях грижата не е като за бездомните кучета и котки, а възможността за осиновяване е нищожна. Всичко започва с двете кончета-сирачета Шерлок и Шекспир, които поради лошите условия, в които са били родени и изоставени, изискват постоянна грижа и много средства, за да им се подсигури достойно съществуване, след тяхното спасяване.

В приюта всекидневно идват доброволци, които помагат на екипа с труд, дарения и провизии, но има неща от първа необходимост, за които са нужни още повече усилия. Затова с Михаела Пеличева решиме да направим кампанията ЗЕМЯ НА КОНЕТЕ. Тя е художник и дойде при нас с рисунки на коне, които ние пък поставихме върху тениски.

С избора си на тениска от кампанията ЗЕМЯ НА КОНЕТЕ вие предоставяте 30 % от събраната сума на Animal Rescue Sofia, за голямата им цел – откупуването на земя, където да се изгради ферма – убежище за спасени селскостопански животни. Това ще позволи на екипа от приюта да се грижи още по-добре за конете и техните приятели. Освен това животните ще се възстановяват по-бързо, на спокойствие, сред природата и по-близо до естествената им среда.

Сдружение ЩИПКА застава зад каузата на Михаела и екипа на ARS с разпространението авторските тениски, на информация и кратко видео, в което ви разказваме за спасените кончета – Шерлок и Шекспир, за мечтата да тичат на воля и за добрите идеи, които са възможни само с помощта на много хора и много труд.

Ще ви бъдем признателни, ако и вие застанете зад нашата кауза.

Чуйте историята на Шерлок и Шекспир. Изберете си любим дизайн с авторска рисунка и се сдобийте с нашите удобни тениски*, които ни напомнят, че на тази земя всяко същество има право на достоен живот.

–––––––––––––––– #конетепазете ––––––––––––––––––––

ТЕНИСКИТЕ са на стойност 20 BGN за брой (за всеки дизайн и размер)
И МОЖЕТЕ ДА ГИ ПОРЪЧАТЕ:
– Онлайн на shtipkaoffice@gmail.com или на номер 0887 643 462
– на конна база „Ахил“, с. Бистрица, бул. „Симеоновско шосе“ и ул. „Буйново ждрело“, след предварително обаждане на 0878 922 790 .
ОЧАКВАЙТЕ СКОРО и на други места в гр. София
* При поръчки с куриерски услуги, организаторите на кампанията не поемат разходите за услугата.

Трите дизайна тениски, с авторските рисунки на коне от Михаела Пеличева

Трите дизайна тениски, с авторските рисунки на коне от Михаела Пеличева

Дизайн „Черен кон“ на Михаела Пеличева.

Трите дизайна тениски, с авторските рисунки на коне от Михаела Пеличева

Дизайн „Червен кон“

Трите дизайна тениски, с авторските рисунки на коне от Михаела Пеличева

Дизайн „Портрет“


КАК ОЩЕ МОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА КОНЧЕТАТА В ANIMAL RESCUE?

Често кончетата се нуждаят от неща, които или се изхабяват бързо , или не винаги можем да си позволим. Ако гледате коне или пък имате възможност да предоставите допълнителни аксесоари за отглеждането, ето списък с нещата от първа неогходимост*:

– Попони за малки кончета;
– Четки за четкане;
– Гамаши, транспортни гамаши;
– Оглавници и въжета за водене, корда – за големи и за малки кончета;
– Добавки за подрастващи кончета – за стави, за мускули, за храносмилане;
– Гумени кофи за вода и храна;
– Мерителни кани за фураж и пластмасови варели за съхранение;
– Маркучи, шампоани и други неща за къпане.
* Обърнете внимание, че приютът не разполага със склад, където да съхранява нефункционални неща, затова ви молим да изпращате само артикули в добро състояние и с неизтекъл срок на годност!

не е лесно да си кино звезда

Шерлок и Шекспир имат верни приятели

Когато мечтите нямат граници

С цял багажник лакомства

Красавц

На гости на Шерлок и Шекспир

ОЩЕ ЕДНА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СТАНЕТЕ СЪПРИЧАСТНИ КЪМ РАБОТАТА НА СВЕТОСЛАВ ПЕТРОВ И НЕГОВИТЕ КОЛЕГИ Е С DMS

Share Button

Автор

admin

Няма коментари

Остави коментар

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС


Ако се интересувате от нас, имате идеи, искате да работите с нас или просто да кажете ``здравей`` :
Телефон

+359 896 664 538

© Щипка ~ 2018 Всички права запазени. Изработка – Skyeystudio.com